TRADITIONER

GRÆSKAR

Vuggestuen

Kaffemik Hver stue arrangerer kaffemik med jævne mellemrum. En god mulighed for at lære stuens andre børn og forældre at kende.
Høstgudstjeneste i Kristkirken Præsten Mette fortæller om efteråret og høsten, og børnene får lov at løbe rundt og lege i kirken.
Julefrokost Begge stuer holder børne-julefrokost.
Julefest Julemanden kommer, og vi holder juletræsfest
Fastelavn Vi slår katten af posen, og udklædning er frivillig.
Påske Påskeklip og karse er faste ingredienser.

Børnehaven

Fredagsmorgenmad Hvor fredag morgen er der hjemmebagte boller. Porcelænet kommer frem, der er kaffe på kanden, og vi nyder, når forældre en gang i mellem slår sig ned bare 15 minutter, inden de skal på arbejde.
Kaffemik En fast tradition som arrangeres stuevis og en super mulighed for at lære stuens andre børn og forældre at kende - og måske få en legeaftale i kalenderen.
Sommerfest Årets store fest, hvor vi pynter op og bygger scene, så hver stue kan optræde. Solen plejer at skinne, der er musik i haven og kæmpe buffet.
Popcornbad Vi popper en hel uge, så vi har nok til at fylde vores hjemmelavede plastbassin. Børnene elsker det årlige popcornbad.
Løbedag Vi løber 1,5 km i Søndermarken, og alle børn får løbediplom.
Julafslutning Vi vækker julemanden, som bor på loftet i vores lade.
Skoleafslutningsfest Stor afslutningsfest med fælles aktiviteter og frokost for alle i børnehaven.
Fastelavn Vi slår katten af tønden, alle er klædt ud, laver hjemmelavet fastelavnsboller. Og i ugen op til tøndeslagnig laver vi fastelavnsris med hjemmelavet masker og andet sjovt.
Påske Tid til at trille æg i Søndermarken, så karse, lege ægge-gemme og lave påskeklip.
Tilbage til HVERDAGEN