MØD FORÆLDREBESTYRELSE

Den formelle version

Molevitten er en selvejende institution med egen bestyrelse og driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Som selvejende institution har bestyrelsen det formelle arbejdsgiveransvar og er derved øverste myndighed i institutionen. Molevitten er underlagt de driftsmæssige, økonomiske og politiske rammer, der er udstukket af forvaltningen - herunder pædagogiske rammer, eksempelvis pejlemærker og læreplaner. Kommunen har tillige tilsynspligten. Læs mere om bestyrelsens arbejde og rammer i vores forretningsorden og vedtægter.

Den jordnære version

Bestyrelsen mødes 4-6 gange om året og arbejder tæt sammen med ledelsen om at skabe en hverdag, hvor børn og forældre føler sig velkomne. Vi bakker 100% op om relationslæring som husets pædagogske fundament. Det betyder bl.a., at vi har fokus på det gode forældresamarbejde og relationen mellem forældre og personale.

Det har eksempelvis stor betydning for både trivsel og atmosfære, at vi som forældre er gode til at sige goddag og farvel til børn, personale og hinanden, prioriterer at deltage i sociale arrangementer og sætter os ind i fælles adfærdsregler i forhold til fødselsdage, legetøj osv.

Vi håber, at I vil være med til at opbygge nogle gode relationer, så vi sammen kan bidrage til det sjove, det rummelige, det lærende og alt det, der understøtter en god hverdag for vores børn.

Brug os - intet er for småt

Formanden og de fire valgte forældrerepræsentanter er dit talerør ind i bestyrelsen. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i dagligdagen eller har et specifikt emne, du ønsker at sætte på dagsordenen til næste bestyrelsesmøde. Emner til dagsordenen skal sendes til bestyrelsen senest 14 dage før.

I kalenderen kan du altid se datoerne for de kommende bestyrelsesmøder og nederst på siden kan du finde kontaktoplysninger på alle i bestyrelsen.

Kom med i bestyrelsen

Vi har valg til forældrebestyrelsen en gang om året – på dét forældremøde, der ligger i efteråret. Ønskesituationen er, at de fire forældrerepræsentanter er ligeligt fordelt mellem vuggestue og børnehave. Hvis du overvejer at stille op til bestyrelsen, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

FORÆLDREBESTYRELSEN

HEIDI
Heidi Friis
Formand

M: 22634455
E: heidi@handlingsledelse.dk

Om: Jeg er formand for Molevittens bestyrelse. Jeg er gift med Sebastian, vi bor i Humleby og sammen har vi Storm og Lauge. Drengene går i dag på Vesterbro Ny Skole, men jeg bliver hængende i bestyrelsen, nu på 6. år

Hvorfor sidder du i bestyrelsen? Fordi jeg kan ikke lade være! Gennem årene har jeg malet prinsessetårn, mødt de skønneste børn, voksne og personaler og kastet mit engagement ind i Molevittens udvikling, ledelse, strategi og flytteri – fra de første spæde snakke med Carlsberg til endelig aftale om ny institution. Det er en fornøjelse at kunne bidrage – også med faglighed fra mit job som forandringsstrateg, facilitator og ledelseskonsulent.

RIKKE
Rikke Penthien
Daglig leder

M: 61245100
E: cz2f@buf.kk.dk

Om: Jeg er leder for hele Molevitten og har min daglige gang i både vuggestue og børnehave. Jeg kom til Molevitten for cirka 4 år siden, lige før det gik løs med midlertidige flytninger af børnehaven og beslutningen om udvidelsen af Molevitten. Det har været spændende at være en del af denne udfordrende og lærerige proces - fra arkitekttegninger til endelig flytning primo 2019.

Jeg er uddannet pædagog og har en cand.pæd.soc. som overbygning. Jeg har cirka 10 års erfaring fra andre institutioner i Københavns Kommune - og før det, små 20 års erfaring fra det private erhvervsliv

Jeg brænder for børnene og for at skabe de allerbedste rammer for både trivsel og læring - også når det gælder personalet. Jeg tror på relationer og på, at alle vokser - små som store - når man tænker i helhed, bliver set og hørt og indgår i fællesskaber.

mikkel
Mikkel
Personalerepræsentant

T: 61245102
E: palsnov@hotmail.com

Om: Jeg er pædagog på Rævestuen i børnehaven og er  af personalet valgt som personalerepræsentant til bestyrelsen.

Jeg er uddannet pædagog og kom til Molevitten for cirka 2 år siden.

simone
Simone
Personalerepræsentant

T: 24996386
E: simoneingemann@hotmail.com

Om: Jeg er pædagog på Løvestuen (vuggestue) og er af personalet valgt som personalerepræsentant til bestyrelsen.

Jeg er uddannet pædagog og kom til Molevitten for cirka 2 år siden.

Rikke_Vemor
Pernille Vemor
Forældrerepræsentant

M: 28834345
E-mail: pernille@vemor.dk

Om: Mor til Ellie på Delfinstuen, bor sammen med Paw, og Buddha og Lisa, vores to marsvin. Vi bor I Valby, og jeg arbejder med vin og delikatesser i Løgismoses BTB afdeling, på Nordre Toldbod i København.

Hvorfor sidder du i bestyrelsen? Jeg har en stor forståelse samt viden med min egen pædagogiske uddannelsesbaggrund. Jeg meldte mig ind i bestyrelsen for at sikre mig, at der bliver brugt ressurser, samt at der er en stor bevidsthed omkring at bibeholde kulturen, som hersker i Molevitten, når det bliver en større institution.

Jeg er glad for at have mit barn i Molevitten, fordi det er et sted som emmer af kærlighed til børnene. Det er en institution med pædagoger, som er glade for at gå på arbejde, og det smitter af på både børn og forældre.

Laena_Hegelund
Laena Hegelund
Forældrerepræsentant

M: 30135091
E: laenahegelund@gmail.com

Om: Jeg er uddannet i Idrætsvidenskab og arbejder som projektkoordinator hos Købehavns Kommunes Ungdomskole, og som Personlig Træner hos Power House. Jeg er mor til Lilou på Delfin og Hector på Tiger. Gift med ungernes far, Alexander Hegelund, og sammen bor vi på Istedgade.

Hvorfor sidder du i bestyrelsen? Vi ser det som en gave at have vores børn i Molevitten, særligt fordi vi kan se og mærke, at pædagogernes faglighed og afsættet i det relationelle arbejde giver vores børn en tryghed til at udfolde sig og skabe venskaber og relationer med de andre børn på tværs af alder og stuer. Der er altid en rigtig rar stemning, måske fordi Molevitten er et sted hvor forældre også kommer hinanden ved.

SigneNJPG_komp (3)
Signe Nielsen Kjær
Forældrerepræsentant

M: 91553858
E: signe_kjaer@hotmail.com

Om: Jeg er mor til Johan på Tigerstuen og er gift med hans far, Jostein. Sammen bor vi i Carlsberg Byen, ikke langt fra den nye institution. Jeg arbejder som arkitekt på en tegnestue her i København og er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus.

Hvorfor sidder du i bestyrelsen? Vi er lynhurtigt blevet helt vildt glade for Molevitten, alle tre. Den virkelig gode stemning, de søde mennesker, som arbejder der og den faglige dygtighed, der tydeligt skinner igennem og som hverdagen bygger på - altsammen vigtige elementer, som skaber tillid hele vejen rundt. Som en del af bestyrelsen ønsker jeg at være med til at fastholde denne kultur og få den videreført til de nye rammer.

BIta
Bita Paydar Huynh
Forældrerepræsentant

M: 60381088
E: bitapaidar@hotmail.com

Om: Jeg er gift med Dennis og mor til Hans Christian, som er fra april, 2017, og går i vuggestue i Molevitten - på Elefantstuen. Snart er jeg også mor til hans lillesøster. Vi bor i Carlsberg Byen.

Til daglig arbejder jeg med marketing og kommunikation, som jeg har en kandidatgrad inden for fra Københavns Handelshøjskole.

Hvorfor sidder jeg i bestyrelsen: Fordi det først og fremmest er vigtigt for mig at sikre børnenes trivsel, hvor de har deres daglige gang, og fordi jeg ønsker at være med til at passe på samt fremme institutionens kultur, fællesskab og gode rammer for børnene, personalet og forældrene.

Jeg har meldt mig ind for at være med til at sætte retningen for en løbende god strategi, der giver en positiv udvikling gennem en stærk ledelse - både under og efter flytning.

molevitten_icon_v3_512
Ida Maria Bjelke Bjarløv
1. suppleant

M: 29450447
E: post@idamaria.dk

Om: Jeg er mor til Magne på Rævestuen. Ida er nyvalgt til bestyrelsen og er i øjeblikket ved at skrive lidt om sig selv. Stay tuned...

stine_400px
Stina Brorsen Winther
2. suppleant

M: 27175611
E: stinaen29@yahoo.dk

Om: Jeg er mor til Lilje på Zebrastuen og Pelle på Rævestuen og har haft børn i Molevittens børnehave i knap 3 år. Jeg er 42 år, nyudklækket Kandidat i Forhistorisk arkæologi fra Københavns Universitet - og bor sammen med børnenes far, Lars Bruno Erbst Nielsen.

Hvorfor sidder jeg i bestyrelsen: Fordi bestyrelsesarbejdet er utrolig vigtigt, og fordi jeg kærer meget om mine børns hverdag og trivsel, og hvad der sker med institutionen.

Molevitten er det mest trygge sted, jeg kan forestille mig at have mine børn, og stemningen er altid er god, når man træder ind ad døren. Molevittens helt særlige ånd, traditioner og stærke engagement hos både forældre og personale er med til at skabe en helt unik kultur. Og jeg vil meget gerne støtte op om, at den helt særlige Molevit ånd bevares - også når vi lige om lidt vokser og flytter til de nye bygninger, længere ned ad Vesterfælledvej.