EN ANDERLEDES ARBEJDSPLADS

Vi vil hinanden

Vores ambition er at være den bedste arbejdsplads i miles omkreds. En arbejdsplads, som vi alle har ansvar for og en aktie i – for at lykkes.

Det pædagogfaglige, det professionelle og samarbejdet om det gode børneliv skal selvfølgelig stå højt. Men derudover handler det også om, at alle ansatte oplever, at de hører til i Molevitten og er en del af et godt kollegialt fællesskab.

Det har høj værdi, at alle glæder sig til at komme på arbejde, at alle passer på hinanden, kærre sig om hinanden og vil hinanden det bedste.

Vi vil gøre en forskel

Vi har også ambitioner på børnenes vegne. Det altoverskyggende er at give alle Molevit-børn en sjov og tryg institutionstid og skabe et dynamisk læringsmiljø, hvor leg og udvikling går hånd i hånd.

Derfor gør vi os umage hver dag for at møde børnene, der hvor de er, og bidage til, at de bliver nogle livsduelige og harmoniske børn, der er nysgerrige på verdenen og vokser til små fantastiske mennesker. Det er samtidig vigtigt for os, at den gode tone præger hverdagen, så børnene ser værdien af høflighed.

Vi vil have højt til loftet

Hos Molevitten må man gerne ytre sig. Det gælder forældre, børn og ikke mindst personale. Kun via dialog kan vi rykke hinanden og skabe den arbejdsplads, vi alle ønsker.

Det betyder også, at der skal være plads til forskellighed, mangfoldighed og et godt grin i løbet af dagen. Vi skal turde at kigge indad for at forbedre vores pædagogiske praksis, og vi skal søge påvirkning udefra. Hvis budgettet tillader det, tager vi derfor gerne på studieture for at opkvalificere vores pædagogiske kompetencer og lade os inspirere af hele verden – fra Valby til Vietnam.

Vi vil det sociale – også

Både faglige og sociale initiativer er i høj kurs. De faglige, fordi det er krydderi på hverdagen, de sociale fordi de styrker det kolligiale fællesskab. Og vi lader da heller ikke chancen gå forbi, hvis der er anledning til at holde en sommerfest, en julefrokost og en fredagsbar eller to i løbet af året. Engagementet – og evnen til at skabe gode rammer for det – ser vi som en solid investering i det gode arbejdsliv.

Vil du være en del af Molevitten?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du er pædagog, tør engagere dig, involvere dig og byde ind med faglighed og initiativ.

Kig under Søg Job, hvis Molevitten taler til dig.

Tilbage til OM HUSET