NYT HUS - ÅBNER 2. JAN. 2019

vi_flytter_2

Vi byder velkommen 2. januar 2019

I Molevitten glæder vi os til at kunne byde forældre og børn velkommen på vores nye adresse på Vesterfælledsvej 58, København V.

I tæt samarbejde med Københavns Kommune og CarlsbergByen går en drøm i opfyldelsen: Molevittens vuggestue og børnehave kan endelig flytte sammen.

Nye lækre faciliteter

Molevittens ledelse og personale har været tæt involveret i indretningen af den nye institution - og vi glæder os stort til at vise Hele Molevitten frem.

Lad os løfte sløret for lidt af det, den nye institution vil byde på:

  • Store, lyse og venlige stuer, placeret i par som søsterstuer med egne toiletter og garderobeområde.
  • Et stort ny produktionskøkken, så vi kan servere sunde, økologiske måltider til alle børne - dagen lang. Køkkenet rummer også et pædagogisk køkken, hvor børnene kan deltage i madlavningen.
  • To grønne atriumgårde med adgang indefra. Begge gårde er designet til vuggestuebørnene, så der er nem adgang til leg og hygge.
  • En dejlig stor legeplads på bagsidens af bygningen over mod Humleby samt adgang til stort boldbur. Legepladsen er et lukket område med alverdens tilbud til sanserne, motorikken og fællesskabet.
  • Forskellige krea-rum, hvor børnene kan sætte deres fantasi fri.
  • Gode faciliteter til personalet - fra frokostrum, over printfaciliteter til materialedepoter.
  • To indgange til institutionen, så der ikke bliver flaskehals morgen og eftermiddag. Begge indgang ligger ud til Vesterfælledvej - én ved hjørnet på Ny Carlsberg Vej, én ved siden af "den røde transformerstation".

Molevitten vil få til huse i hele stueetagen, som strækker sig langs Vesterfælledvej. Nederst kan du downloade tegninger af institutionen, hvis du har lyst til at smugkigge lidt.

Har du spørgsmål til flytningen?

Så kig under Spørgsmål til flytningen og se, om du kan finde svaret. Hvis ikke, så skrive til Leder Rikke Penthien på cz2f@buf.kk.dk. Vi samler løbende op på spørgsmål og poster svarene her på websitet.

Er du interesseret i en plads til dit barn?

Så skynd dig at skrive dit barn op. Vi udvider fra 5 til 10 stuer, så der vil være mulighed for at være med fra start.

Er du pædagog på jagt efter spændende job?

Så grib chancen og kom med på en spændende rejse. Læs, hvad vi forventer af vores pædagoger, og hvordan du søger.

DOWNLOAD PLANTEGNING #01 DOWNLOAD PLANTEGNING #02
Tilbage til OM HUSET