NY OG LÆKKER INSTITUTION – I CARLSBERG BYEN

Velkommen i nye og skønne rammer

Molevitten flyttede ind i Carlsberg Byen den 2. januar 2019 på adressen: Vesterfælledsvej 58, København V.

Nye lækre faciliteter

Molevittens ledelse og personale har været tæt involveret i indretningen af den nye institution, og vi er stadig glade, når vi skal vise Hele Molevitten frem.

Vores nye institution byder bl.a. på:

  • Store, lyse og venlige stuer, placeret i par som søsterstuer med egne toiletter og garderobeområde.
  • Et stort ny produktionskøkken, så vi kan servere sunde, økologiske måltider til alle børne – dagen lang. Køkkenet rummer også et pædagogisk køkken, hvor børnene kan deltage i madlavningen.
  • To grønne atriumgårde med adgang indefra. Begge gårde er designet til vuggestuebørnene, så der er nem adgang til leg og hygge.
  • En dejlig stor legeplads på bagsidens af bygningen over mod Humleby samt adgang til stort boldbur. Legepladsen er et lukket område med alverdens tilbud til sanserne, motorikken og fællesskabet.
  • Forskellige al- og krearum, hvor børnene kan sætte deres fantasi fri.
  • Gode faciliteter til personalet – fra frokostrum, over printfaciliteter til materialedepoter.
  • To indgange til institutionen, så der ikke bliver flaskehals morgen og eftermiddag. Begge indgang ligger ud til Vesterfælledvej – én ved hjørnet på Ny Carlsberg Vej, én ved siden af “den røde transformerstation”.

Molevitten har til huse i hele stueetagen, som strækker sig langs Vesterfælledvej. Nederst kan du downloade tegninger af institutionen, hvis du har lyst til at smugkigge på indretningen.

Er du interesseret i en plads til dit barn?

Vores venteliste er stadig lidt lang, så skynd dig at skrive dit barn op, hvis du er interesseret i en plads.

Er du pædagog på jagt efter spændende job?

Så grib chancen og bliv en del af en engageret personalegruppe. Læs, hvad vi forventer af vores pædagoger, og hvordan du søger.

Tilbage til OM HUSET