SKRIV DIT BARN OP

Vi tager løbende nye børn ind i både vuggestue og børnehave. Har dit barn allerede en plads i vuggestuen, er det garanteret en plads i børnehaven. Det betyder selvfølgelig, at vi tager flere vuggestuebørn ind end børnehavebørn, men det er ikke umuligt at få en børnehaveplads, da familier jo også flytter fra Vesterbro.

Læs mere

MØD PERSONALET

Se alle

MØD FORÆLDREBESTYRELSEN

Se alle

VORES HISTORIE

Molevitten er en fusion mellem Menighedsbørnehaven Rahbek og Vuggestuen Lyrskov. Vi valgte at gifte os i 2011 som et led i Københavns Kommunes ønske om bæredygtig økonomi og større institutioner.

Læs med og hør de tanker vi gør os, om at finde den gode balance mellem traditioner og fremdrift, om at være kulturbærere og kulturbyggere og om at give dit barn nogle mindeværdige år.

Læs mere

MED I FLORA OG FOBU

Molevitten er med i Netværket Flora, som består af seks selvejende institutioner på Vesterbro. Her arbejder vi tæt sammen om at skabe sund ledelse, god økonomi og drift samt faglig udvikling af alle seks institutioner.

Vi er også medlemmer af fobu, som er en paraplyorganisation, der siden 1915 har varetaget selvejende og private institutioners politiske interesser.

Læs mere

KOM I PRAKTIK

Fra juni 2023 tager vi igen imod studerende på 3. og 4. årgang i praktik.

Her kan du læse, hvordan et praktikforløb hos Molevitten ser ud, hvilke forventninger vi har til dig, og hvad vi kan tilbyde i den periode, du er hos os.

Læs mere

SØG JOB

Er du pædagog og på jagt efter nye udfordringer? – send hos gerne en uopfordret ansøgning på job@molevittenvesterbro.dk eller kontakt ledelsen på 23106451.