SØG JOB

Erfaren og visionær leder til Molevitten Vesterbro – selvejende institution 0-6 år

Pr. 1. oktober 2021

 

Molevitten er en selvejende institution på Vesterbro i København. Vi har til huse i helt nye og moderne rammer i Carlsberg Byen med en fantastisk legeplads, 2 atriumgårde til de mindste, økologisk storkøkken og en række moderne faciliteter.

Huset byder hver dag velkommen til 170 skønne børn, som er fordelt på 5 børnehavegrupper og 5 vuggestuegrupper samt 40 engagerede pædagoger, medhjælpere og faste vikarer, 3 køkkenpersonaler og 1 gårdmand. Molevitten er endvidere en del af Floras Netværk, hvor du får adgang til et fællesskab med 5 ledere fra andre selvejende institutioner på Vesterbro.

Din profil

Vi søger en erfaren leder, der i samarbejde med ledelsesteamet og personalet kan videreudvikle stedets pædagogiske retning og give personalet sparring og plads til udvikling.

Du er handlekraftig, tør at træffe beslutninger til gavn for organisationen og er god til at holde det store overblik. Du tænker i muligheder, er god til at skabe struktur og interne processer, der gør det både trygt og tydeligt at være både ansat, barn og forælder i Molevitten.

Molevitten flyttede til de nye fantastiske rammer i Carlsberg Byen i januar 2019, og du kan se eventyret i at få Molevitten til at lande endeligt. Din tilgang til mennesker og udfordringer er åben og nysgerrig, og du ser personale, forældre, bestyrelse og netværk som medspillere i Molevittens konstante udvikling.

Vi lægger vægt på

  • At du har minimum 3-5 års ledelseserfaring fra større institution
  • At du er uddannet pædagog og har relevant videreuddannelse
  • At du er dygtig til at styre budgettet og kan de administrative processer på rygraden (fx løn vikarer, ansættelser osv.).
  • At du har fokus på at skabe et sundt psykisk arbejdsmiljø
  • At du tror på relationslæring, ser det som institutionens pædagogiske fundament og vil fortsætte implementeringen i tæt samarbejde med personalet.
  • At du er en god og tydelig formidler (også digitalt) i kontakten med såvel personale som forældre.
  • At du har børnene og den pædagogiske kerneopgave som første prioritet, og at det kan ses i dine ledelsesmæssige valg og prioriteringer.
  • At du søger et tæt samarbejde i ledelsesteamet, med bestyrelsen og ikke mindst personalet, som har hjerte for og holdning til deres pædagogiske arbejde.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et stort, dynamisk hus med et engageret personale med hjerte og høj faglighed. De fysiske rammer er supermoderne inkl. et stort økologisk køkken, krea-rum, motorikzone, planteområde og fantastiske udearealer. Institutionen er velorganiseret, og vi har en meget sund økonomi.

Vores souschef, Carina, vil være din lederkollega fra første færd – og der vil være mulighed for at udvide ledelsesteamet med fx en afdelingsleder. Molevitten har 100 år på bagen, og vi kan bryste os af en kultur, som er næret af stærke traditioner, toppet med mod og vilje til at tænke nyt og utraditionelt. En sjov og lærende oase for børn – centralt på Vesterbro.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet eller Molevitten, er du meget velkommen til at kontakte Souschef Carina 40193910 / nm9n@kk.dk eller bestyrelsesformand Heidi Friis på 22634455 / heidi@handlingsledelse.dk. Du kan også læse mere om Molevitten på: www.molevittenvesterbro.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning inkl. CV til nm9n@kk.dk. Vi skal have din ansøgning senest mandag den 9. august 2021, kl. 12:00. Vi forventer at holde første samtale den 17. august, og anden samtale den 25. august 2021. Går du videre til anden samtale, vil vi bede dig udfylde en personprofil (online) i dagene efter første samtale.

Download stillingsbeskrivelse

Til dig, der vil noget mere med dit pædagogliv. Vi udvikler, og vi har ambitioner – vil du med på rejsen?

Vi er altid på jagt efter dygtige pædagoger, og vi hører gerne fra dig, hvis du…

Brænder for

… at være en del af et fantastisk fællesskab både personligt og fagligt. Og samtidig tør at sætte dig selv i spil.

Tror på

… at kommunikation og refleksion skal prioriteres højt, hvis arbejdsmiljøet skal være fantastisk, og børnelivet uforglemmeligt.

Ved at

… fejl er vejen til læring og ikke er bange for uenighed, fordi gevinsten er dynamik, udvikling og nye perspektiver, der krydrer hverdagen og rykker institutionen.

Mestrer

… den gode tone, også når bølgerne går højt, da det gøder det bedste samarbejde.

Tør udfordre

… vores nuværende praksis og måder at gribe dagligdagen an på og ad den vej være med til at holde Molevitten i bevægelse.

Vil bidrage

… med åbenhed og faglighed samt lyst og vilje til at være med til at etablere Molevitten i vores nybyggede hus, som vi flytter ind i 1. januar 2019.

Nysgerrig?

Du kan danne dig et endnu bedre billede af Molevitten som arbejdsplads ved at læse om relationslæring, tjekke hvordan vi forholder os til kurser og personaleudvikling eller få ansigter på os alle sammen.

Send ansøgning

Kan du sige ja til flere af punkterne ovenfor, så hører vi hjertens gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende, så jo før vi hører fra dig, jo før kan vi møde hinanden. Har du en kollega, som du gerne vil følges med – så er vi også åbne for at ansætte to ad gangen.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til Leder Rikke Penthien på CZ2F@kk.dk.

Vil du vide mere om jobbet og institutionen, kan du også kontakte os på 61245100. Spørg efter Rikke Penthien (Leder) eller Carina Vestergaard Borup (Afdelingsleder).

Søger du job som pædagogmedhjælper, så hold øje her på websitet eller på jobportalerne, hvor disse stillinger bliver slået op.

Tilbage til OM OS