SØG JOB

job

Til dig, der vil noget mere med dit pædagogliv. Vi vokser, vi flytter, og vi har ambitioner - vil du med på rejsen?

Lige nu er vi på udkig efter pædagoger, og vi hører gerne fra dig, hvis du...

Brænder for

... at være en del af et fantastisk fællesskab både personligt og fagligt. Og samtidig tør at sætte dig selv i spil.

Tror på

... at kommunikation og refleksion skal prioriteres højt, hvis arbejdsmiljøet skal være fantastisk, og børnelivet uforglemmeligt.

Ved at

... fejl er vejen til læring og ikke er bange for uenighed, fordi gevinsten er dynamik, udvikling og nye perspektiver, der krydrer hverdagen og rykker institutionen.

Mestrer

... den gode tone, også når bølgerne går højt, da det gøder det bedste samarbejde.

Tør udfordre

... vores nuværende praksis og måder at gribe dagligdagen an på og ad den vej være med til at holde Molevitten i bevægelse.

Vil bidrage

... med åbenhed og faglighed samt lyst og vilje til at være med til at etablere Molevitten i vores nybyggede hus, som vi flytter ind i 1. januar 2019.

Nysgerrig?

Du kan danne dig et endnu bedre billede af Molevitten som arbejdsplads ved at læse om relationslæring, tjekke hvordan vi forholder os til kurser og personaleudvikling eller få ansigter på os alle sammen.

Send ansøgning

Kan du sige ja til flere af punkterne ovenfor, så hører vi hjertens gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende, så jo før vi hører fra dig, jo før kan vi møde hinanden. Har du en kollega, som du gerne vil følges med - så er vi også åbne for at ansætte to ad gangen.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til Leder Rikke Penthien på CZ2F@kk.dk.

Vil du vide mere om jobbet og institutionen, kan du også kontakte os på 61245100. Spørg efter Rikke Penthien (Leder) eller Anne Lisberg (Souschef).

Søger du job som pædagogmedhjælper, så hold øje her på websitet eller på jobportalerne, hvor disse stillinger bliver slået op.