VORES HVERDAG

VORES ÅRSKALENDER

Kalenderen for det kommende år bliver altid lagt online omkring årsskiftet. Det sker, når alle de nye datoer for kommende arrangementer, bestyrelsesmøder, sommer- og julefester og andet spas er på plads.

Det er her du kan holde dig ajour, så du får sat krydser i din egen kalender.

Læs mere
iStock-683763012
CD5A1720

RUNDVISNING

Overvejer du Molevitten? Så kig forbi og mærk stemingen og hør om vores pædagogiske tanker og visioner.

Rundvisning

Første onsdag i måneden - kl. 10:00.

Book dig ind på en rundvisning ved at sende os en sms på 61 24 51 00. Husk at oplyse hvilken dag, du/I ønsker at deltage på rundvisningen, og hvor mange I kommer.

MAD, ØKOLOGI OG SUKKER

Molevitten har indgået samarbejde med Meyers Madhus om at etablere et økologisk køkken, når vi slår dørene op til vores nye institution 2. januar 2019.

Hør om Det Økologiske Spisemærke, se en film om overgangen til stort produktionskøkken.

Læs mere
iStock-450444833
iStock-144871677

HYGIEJNE OG SYGDOM

Når vi er mange sammen, er det vigtigt at forholde sig til hygiejne, sygdomme og smittefare.

Læs om de retningslinjer, vi følger i Molevitten, og hvordan I kan bidrage til færre sygedage hos både børn og personale.

Læs mere

ÅBNINGSTIDER OG LUKKEDAGE

Molevitten har åbent fra kl. 7:00-17:00 alle dage.

Her på siden kan du holde dig orienteret om lukkedage i løbet af året. Vi tilstræber at lægge dem i forbindelse med ferier og andre helligedage, men ingen år ens, så det er en god idé at holde sig ajour.

Læs mere
587521054
638494402

GODT FORÆLDRESAMARBEJDE

For barnet kan det være svært at skifte mellem hjem og institution, mellem forældre og pædagoger. Men det må aldrig blive barnets ansvar, at der fx bliver sagt farvel på en god måde om morgenen - det er de voksnes ansvar.

Her på siden kan du læse mere om den gode start på dagen, om pædagogernes rolle, de voksnes rolle og alt det, der får dit barn til at trives endnu bedre.

Læs mere

10 SPØRGSMÅL FRA FORÆLDRE

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når ens barn skal starte i institution og senere i forhold til fødselsdage og skole.

Hvordan foregår indkøringen? Er der noget, jeg skal huske? Hvad med mad? Og får børnene sukker? Klik videre og får svar på 10 typiske spørgsmål.

Læs mere
forældre
GRÆSKAR

TRADITIONER

Børnene elsker traditioner, og vi glæder os hvert år, når der skal trilles æg til Påske, når Julemandens skal vækkes eller når sommerfesten står for døren.

Kig ind og se hvilke traditioner, der præger året i hhv. vuggestuen og børnehaven.

Læs mere