SKRIV DIT BARN OP

Velkommen til nye børn

Vi tager løbende nye børn ind i både vuggestue og børnehave. Har dit barn allerede en plads i vuggestuen, er det garanteret en plads i børnehaven. Det betyder selvfølgelig, at vi tager flere vuggestuebørn ind end børnehavebørn, men det er ikke umuligt at få en børnehaveplads, da familier jo også flytter fra Vesterbro. Uanset om du er interesseret i almindelig opskrivning eller overflytning fra anden institution, skal du kontakte Pladsanvisningen.

Skriv op til BØRNEHAVEN Skriv op til VUGGESTUEN

Følg derefter de tre trin:

Molevitten vokser 1. jan. 2019

Molevitten udvider fra 5 til 10 stuer pr. 1/1-2019. Det betyder, at vi i perioden før og efter årsskiftet 2018-2019 har flere åbne pladser end normalt. Er du interesseret i en plads, så skyld dig at kontakte pladsanvisningen og få dit barn skrevet op.

Om ventelisten

Vores venteliste er i øjeblikket lang, men der er som sagt et "åbent vindue" omkring årsskiftet 2018-2019, hvor det kan være lidt nemmere at få en plads. I sommermånederne er der typisk flere, der rykker fra vuggestue til børnehave, fordi mange af de store børnehavebørn skal videre i skole - et naturligt ryk, som ofte giver lidt flere ledige pladser at jonglere med både i vuggestue og børnehave.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om venteliste eller pladsanvisningen.

Tilbage til OM OS